• +386 7 49 75 140
  • info@mkteam.si

Zgodovina podjetjaMK TEAM

Podjetje MK TEAM d.o.o. je proizvodno podjetje s 30-letno tradicijo.

Nenehno vlaganje v opremo in razvoj nam je omogočilo, da smo postali konkurenčno, mednarodno delujoče podjetje. Zaznamuje nas odlična organizacija, hitra odzivnost, strokovnost in fleksibilnost. S svojim bogatim znanjem in PRIDOBLJENIMI izkušnjami strankam nudimo izdelke in storitve visoke kakovosti po konkurenčnih cenah. Delovanje podjetja temelji na trajnem izboljševanju proizvodnega procesa in vpeljevanju sodobne tehnologije.

Ustanovitev podjetja

Nastanek družinskega proizvodnega podjetja sega v leto 1993. Ustanovitelj podjetja je g. Kužnik Mirko, ki je prenesel dolgoletne izkušnje iz prejšnjega delovanja iz renomiranih podjetij, ki so v 90. letih propadla oziroma se prestrukturirala. V začetku je delovalo v najemniških prostorih. Ves ta čas je proizvodnja rasla tako po obsegu kot po raznovrstnosti. V letu 2000 smo pričeli z izgradnjo lastnih proizvodnih prostorov v kraju Raka pri Krškem, kjer ima sedaj podjetje tudi sedež. Proizvodnja se opravlja na skupno 3000m2 proizvodnih in skladiščnih površinah. Delovno ekipo sestavlja dvajset zaposlenih.

Programi

Specializirani smo za sledeče proizvodne programe:

  • program težjih varjenih kovinskih konstrukcij,
  • program varjenih kovinskih konstrukcij za strojegradnjo.

Za našo proizvodnjo imamo pridobljene certifikate kakovosti. Pridobili smo certifikat za kakovost ISO 9001:2015, varilski mednarodni certifikati EN ISO 1090-1, EN 1090-2, certifikat za varjenje po standardu ISO 3834.